Gyakran ismételt kérdések

Mi is az a biciklízing?

havi elektromos kerékpár bérlet. Mintha a villamos házhoz jönne! Havi bérlet, amihez mi prémium kategóriás holland elektromos kerékpárt biztosítunk Neked!


Miért válasszam a biciklízing szolgáltatást?

mert mi minden gondot leveszünk a válladról! ha elromlana mi 24 órán belül szervizeljük a helyszínen, vagy ha ez nem lehetséges akkor cserekerékpárt adunk. célunk, hogy egy folyamatosan rendelkezésre álló közlekedési eszközt biztosítsunk neked, függetlenül attól, hogy 1 éve, vagy 5 éve használod a kerékpárjainkat! ráadásul nem kell bajlódnod a biztosítással, vagy a garancia papírokkal sem. neked csak tekerni kell, ez az igazi gondtalanság!

kicsit olyan ez, mint a villamos, ami szintén hazavisz, de mégsem veszed meg! vagy legalábbis ritkábban! az viszont biztos, hogy mi gyakrabban frissítjük a flottánkat!


felmerült bennem a kérdés, hogy miért ne vegyem meg?!

miért ne? természetesen megveheted! megrendeled, Előfizetsz, hazaviszed! azonban fontos tudni, hogy a bérlés ideje alatt is bármikor dönthetsz úgy, hogy megveszed a kerékpárt! ebben az esetben a már befizetett összegek miatt nem kell aggódnod, mert azok levonásra kerülnek a bringa árából. csak annyit kell tenned, hogy felhívsz minket és mi kiszámoljuk neked az összeget!


hogyan tudom kipróbálni és Megrendelni?

A szolgáltatásaink menüben kitöltöd a kipróbálom/megrendelem űrlapot! megrendelés előtt mindenképpen érdemes kipróbálni, hogy megismerd az elektromos kerékpárok eltérő menetdinamikáját, méreteit és egyéb tulajdonságait is. ráadásul élőben sokkal jobban néz ki! bár kicsi az esély rá, de a próba azért is fontos, mert szeretnénk elkerülni, hogy a megrendelés után derüljön ki, hogy “bocsi, de mégsem erre gondoltam”! megrendelni ráérsz a kipróbálás után is! ha tetszett akkor akár ott a helyszínen is tudjuk egyeztetni a kéréseidet, rendelésed részleteit és a fizetési feltételeket is.


szerződési- és fizetési feltételek!

ha kitöltöd a szolgáltatásaink oldalon a kipróbálom/Megrendelem űrlapot, akkor mi legkésőbb a következő munkanapon felvesszük veled a kapcsolatot és megbeszéljük a kéréseidet, kérdéseidet. Ezek alapján összeállítjuk és elküldjük neked a szerződéstervezetet tanulmányozás céljából. Ha ezek után is lenne kérésed, vagy kérdésed akkor azt nyugodtan jelezheted felénk!


MIT JELENT A 24 ÓRÁS SZERVIZ?

A garancia szabályzatban szereplő és a napi használat során felmerülő hibákat 24 órán belül kijavítjuk, mint pl.: defekt, váltó beállítása, izzó-, fékcsere, láncszakadás, stb. Azonban a nem megfelelő használatból eredő sérülések, hibák, nagyobb részegységek javítását ez a szolgáltatás nem tartalmazza. Amennyiben erre szükség lenne akkor a költségeket minden esetben a garancia szabályzat szerint határozzuk meg! 24 órás szerviz szolgáltatástól függetlenül a kerékpárokat 6 havonta automatikusan előre egyeztetett időpontban alaposan átvizsgáljuk és elvégezzük az ilyenkor szükséges javításokat.


MI TÖRTÉNIK, HA LEMERÜL AZ AKKUMULÁTOR?

Ne aggódj nem fog otthagyni a kerékpár az útszélén, mert a technikának köszönhetően elektromos rásegítés nélkül is könnyedén tekerhető a bringa. Ráadásul este sincs nagy baj, mert a lámpák az akkumulátor lemerülését követően még 3 órán keresztül világítanak! Dönthetsz úgy, hogy nem használod a motort, ezzel is növelve a hatótávot és a sportolási faktort!


MOST AKKOR NAGYON ZÖLD VAGYOK?

Hazudnánk, ha azt mondanánk, hogy ez a legzöldebb bringa a piacon! Viszont azáltal, hogy autó helyett kerékpárral közlekedsz igenis sokkal környezettudatosabb és racionálisabb vagy, hiszen nem szennyezed a városi levegőt, nem gubbasztasz fölöslegesen a dugóban! mi azt mondjuk, Legyen 1 autóval kevesebb!!!!


MI TÖRTÉNIK, HA ELLOPJÁK A BRINGÁT?

Az első sokkot követően azonnal lépj velünk kapcsolatba!

Egy beépített és egy biztonsági lánc zárat kapsz kerékpárunkhoz, melyet “szinte lehetetlen” elvágni. Kerékpárjaink GPS nyomkövetőket is rejthetnek, így remélhetőleg könnyen megtaláljuk az elveszett kerékpárokat. Ha netalántán mégis eltűnne a bérelt kerékpárod akkor a kauciód összege fedezi a részedet és nem kell kifizetned a kerékpár teljes értékét. azt azonban jobb, ha tudod, hogy neked is van felelősséged a kerékpár helyes lezárásában!


HOGYAN ZÁRJAM LE A KERÉKPÁRT?

Kerékpárjaink keréklakattal és lánczárral vannak szerelve. A keréklakatot csak úgy tudod kinyitni, ha a kulcsot a zárban tartod, ebből következik, hogy csak úgy tudod elrakni a kulcsot, ha a keréklakatot bezárod, ugyanis akkor jön csak ki a kulcs. Ezek után a lánc lakattal úgy rögzítsd a kerékpárt a tárolóhoz, lámpaoszlophoz, utcabútorhoz stb., hogy a kerékpár vázán és az első kerekén haladjon át a lánc.


További kérdéseim vannak!

ha mégsem sikerült megválaszolni minden kérdésedet, akkor nyugodtan keress minket a lap alján található elérhetőségeken! Örömmel segítünk!